Дата розміщення: 27.03.2017
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Зерновi та зернобобовi | 1132.5 тонн | 2325.8 | 24.7 | 200.3 тонн | 624.5 | 5.8 | 2 | Соняшник | 287.9 тонн | 1361.5 | 14.5 | 0 тонн | 0 | 0 | 3 | Картопля | 76.1 тонн | 233.9 | 2.5 | 76.2 тонн | 294.8 | 2.7 | 4 | Овочi вiдкритого грунту | 2191.9 тонн | 3509.6 | 37.3 | 2051.1 тонн | 6695.6 | 62.2 | 5 | Свинi в живiй вазi | 52.2 тонн | 1969.8 | 21 | 133.4 тонн | 3147 | 29.3 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Матерiальнi витрати, якi увiйшли в собiвартiсть продукцiї | 65.2 | 2 | Витрати на оплату працi | 19.1 | 3 | Iншi операцiйнi витрати | 6.9 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|