|
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Зерновi та зернобобовi | 861.2 тонн | 982.2 | 15.3 | 484.6 тонн | 946.2 | 14.8 | 2 | Соняшник | 277.1 тонн | 660.5 | 10.3 | 332.9 тонн | 1248.2 | 19.5 | 3 | Картопля | 106.4 тонн | 212.6 | 3.3 | 167.4 тонн | 765.1 | 11.9 | 4 | Овочi вiдкритого грунту | 2750.3 тонн | 2622.8 | 40.9 | 1899.3 тонн | 3679.9 | 57.4 | 5 | Свинi в живiй вазi | 82.8 тонн | 1930.5 | 30.1 | 130.8 тонн | 2231.5 | 34.8 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Матерiальнi витрати, якi увiйшли в собiвартiсть продукцiї | 57.96 | 2 | Витрати на оплату працi | 21.42 | 3 | Вiдрахування на соцiальнi заходи | 7.7 | 4 | Амортизацiя | 6.88 | 5 | Iншi операцiйнi витрати | 6.05 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|