|
13.4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Зерновi та зернобобовi | 787.2 тонн | 830.9 | 15.24 | 457.8 тонн | 769.7 | 16.23 | 2 | Соняшник | 176.4 тонн | 347.4 | 6.37 | 318.1 тонн | 1114.1 | 23.5 | 3 | Картопля | 370.5 тонн | 491 | 9 | 123.8 тонн | 197.3 | 4.16 | 4 | Овочi вiдкритого грунту | 2948.7 тонн | 2552.3 | 46.82 | 1624.9 тонн | 1303.1 | 27.49 | 5 | Свинi в живiй вазi | 49.0 тонн | 1230.2 | 22.57 | 83.5 тонн | 1199.6 | 25.3 |
13.5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Матерiальнi витрати, якi увiйшли в собiвартiсть продукцiї | 101.18 | 2 | Витрати на оплату працi | 40.6 | 3 | Вiдрахування на соцiальнi заходи | 14.86 | 4 | Амортизацiя | 11.72 | 5 | Iншi операцiйнi витрати | 17.14 |
|